Google si-a luat hainute noi pentru scoala

A început toamna, oficial, și cum aproape toată lumea se pregătește de școala și Google a decis că este timpul să își schimbe hainuțele. Începând de astăzi, 1 septembrie, Google are un nou logo mai aerisit, mat și mai prietenos, aș spune eu.


La doar o lună după restructurarea majoră a companiei, Google a decis să schimbe logo-ul folosind un font sans-serif pentru acesta. Acum logo-ul pare mult mai modern și mai jucăuș, de asemenea culorile folosite sunt mai calde ceea ce te va face(poate) chiar să zâmbești de acum încolo când vei întra să cauți ceva.
Încă din 1998, de când a fost lansat ca și serviciu, Google și-a schimbat logo-ul de cinci ori. Puteti vedea în video-ul de mai jos cum au decurs aceste schimbări.Motivul pentru care Google a decis să schimbe logo-ul a fost scris pe blogul oficial, spunând că logo-ul a fost schimbat pentru ca magia Google să fie mai vizibilă pe toate dimensiunile de ecrane și aici vorbim de la ecrane de televizor până la ecrane de ceasuri inteligente. Totodata este promovată și idee de mai rapid prin noul logo pentru că acesta are doar 305 bytes, față de vechiul logo care avea 14000 bytes.
Dacă vă întrebați când veți vedea noul logo, ei bine el este deja pus pe prima pagină și asteapta să îl descoperiți!


În curând veți vedea noul logo în toate servicile Google, dacă totuși sunteți curioși puteti vedea mai jos cum vor arăta noile iconite.

Voi ce parere aveți despre noul logo, vă face să zâmbiți? 
Thanks for your comment