Marie si Marioara, Loredana canta-n tara!

Pe data de 25 septembrie de la ora 21:00 la Sala Polivalenta din Craiova a avut loc concertul extraordinar Maria Tanase Simfonic. Interpreta care s-a alăturat Orchestrei Simfonice şi Coralei Academice a Filarmonicii Oltenia nu a fost alta decât Loredana Groza, reuşind să facă un spectacol extraodinar folosind muzica clasică şi cea folclorică pentru a încânta publicul craiovean.


Tot pe data de 25 septembrie s-a născut şi Maria Tănase, anul acesta împlinindu-se 102 ani de la naşterea marei artiste, concertul find şi un omagiu adus acesteia. Deşi am avut un loc destul de prost în partea stângă a scenei, spectacolul a putut fi urmărit şi am reuşit să mă bucur de toate notele muzicale emise de cei peste 150 de artişti.


Desigur nu aş fi putut să mă bucur de acest spectacol dacă prietena mea Diana nu m-ar fi invitat, şi ţin să îi mulţumesc pe această cale!
Cea mai frumoasă partea din spectacol cred că am putut să o surprind chiar eu cu telefonul, la final toată sala s-a aprins de luminiţe. Mai mulţi spectatori au pornit blit-ul de la telefon creând un spectacol de lumini despris parcă din cer.


Cel mai mult m-a impresionat un baietel care vroia sa ii dea un buchet de flori Loredanei, desi a incercat o data, de doua ori, a treia oara a fost cu noroc, cred ca asa e si in dragoste :). Momentul asteptari a fost surprins de mine si il puteti vedea mai jos intr-o poza.


Acest concert a facut partea dintr-o mare serie de evenimente ce susțin Craiova Capitală Culturală Europeană 2021.

Thanks for your comment