eMAG.ro are un nou look


Nu mai este mult până la adevăratul Black Friday pentru anul 2015, iar eMAG a decis să schimbe interfaţa cu utilizatorul, făcând site-ul mult mai aerisit, mai concis şi cu o interfaţă asemănătoare celei de pe mobil.


De asemenea eu am observat că a fost schimbată şi interfaţa coşului de cumpărături precum şi procesul de finalizare a comenzi.


Acum procesul de finalizare se desfăşoară în mai mulţi paşi, mai exact patru. Informaţiile sunt prezentate mai lizibil făcând experienţa cu utilizatorul mai plăcută. Ca şi sfat înainte de Black Friday vă recomand să vă creaţi un cont pe site, asta dacă nu aveţi unul deja, să actualizaţi datele de livrare şi facturare, să rămâneţi logat în cont şi să faceţi o simulare de comandă pentru a vă obişnui cu nouă interfaţa. Probabil că nu vă doriţi ca în ziua cea mare să căutaţi butonul de finalizare comandă sau unde, ce şi cum să introduceţi datele personale.

In final vreau sa stiu daca va place noul look pentru emag.ro si va sfatuiesc sa va abonati la newsletter daca vreti sa vedeti promotiile pentru Black Friday 2015 by eMAG inaintea tuturor.
Nu uita să te abonezi la newsletter pentru alte lucruri interesante!
Thanks for your comment