Auchan - diferenta e in buzunarul LOR


UPDATE 02.01.2016: După cum am promis am fost în magazin și am verificat din nou cantarele de la legume și fructe și acum totul pare a funcționa normal.

Astazi am fost la cumparaturi in supermaketul Auchan Craiova ce se afla in incinta Electroputere Mall. Dupa cum probabil va dati seama era o nebunie find ultima zi in care romanul isi putea cumpara alimente pentru petrecerea de Revelion. Am zis sa cumpar cate ceva pentru ca voi petrece doua zile la Craiova. Primele pe lista fructele si aveam pofta de o limonada asa ca am mers la lamai. Aleg cu greu o lamaie, pentu ca asa sunt eu mai indecis, si merg la cantar, aleg produsul de pe ecran, 1,75 lei nu iasa eticheta, ma duc la altu si fac aceleasi comenzi, iese eticheta 2,20 lei, ma mai uit odata, si inca o data si da scria 2,20. Ce idee imi vine, sa cantaresc lamaia la inca 3 cantare. Unu, doi, trei si aveam inca trei preturi diferite 1,71 lei, 1,73 lei si 1,94 lei.
Vazand acest lucru aleg sa cantaresc si cele doua banane luate, la primul cantar si apoi la cel pe care il identificasem ca find cel mai ieftin, primul pret 2,22, al doilea pret 1.90. Initial am vrut sa merg la managerul de pe raionul cu legume si fructe dar am zis mai bine ma duc la casa, semnalez greseala si sa rezolve problema pentru ca vroiam sa pastrez dovada pretului gresit. Ajuns la casa am atentionat-o pe casierita ca pe fructe am mai multe preturi pentru ca au cantarele defecte si spre ghinionul meu a rupt doua din cele patru etichete de pe punga cu in care se afla lamaia, dar cele de pe banane au ramas intacte. Dovezile sunt mai jos, sunt curios daca se vor sesiza si vor rezolva problema, pentru ca pe data de 2 ianuarie ma voi intoarce in magazin si voi incerca din nou cantarele!Nu uita să te abonezi la newsletter pentru alte lucruri interesante!
Thanks for your comment