Ianuarie - luna securitatii


Nu ştiu voi dacă ştiţi, dar eu consider că securitatea pe PC, tableta sau telefon în ziua de astăzi este foarte importantă, de aceea eu folosesc BitDefender Internet Security pe laptop şi PC, iar pe telefon şi tableta ce mai găsesc gratis prin promoţiile de pe internet. Iar dacă am adus aminte de promoţii, în luna aceasta se desfăşoară foarte munte campanii prin care puteţi descărca şi instala un antivirus cu licenţă de chiar şi până la un an de zile GRATUIT. Mai jos vă voi prezenta toate aceste giveaway-uri.

1. Internet Security 2016 Multi-Device – 2 luni de licenţa gratuită


Promoţia poate fi accesată aici, pagina este în limba germană iar descărcarea va începe automat. Licenţa se activează automat iar pentru a schimba limbă de afişare a programului apăsaţi combinaţia de taste: Shift + F12.

2. BitDefender Internet Security 2016 - 6 luni de licenţa gratuităPromoţia poate fi accesată aici  şi expiră peste o zi deci ar fi bine să vă grăbiţi!

3. Avast! Internet Security 2016 – 6 luni de licenţa gratuităPromoţia o găsiţi la acest link. Licenţa se activează automat după instalare.

4. ESET MULTI-DEVICE SECURITY - 6 luni de licenţa gratuită
Despre promoția ESET am scris deja aici.

5. McAfee Internet Security 2015 – 6 luni de licenţa gratuităPromoția este valabilă la acest link. Urmați pași din formular pentru a descarca și activa produsul.

6. AVG Internet Security 2016 - 1 an de licenţa gratuită


Puteți descarca de aici kitul de instalare, iar pentru a activa produsul folosiți cheie de mai jos:

IBY9X-ESYXT-W4BZQ-QI4WX-A9LI7-INRS3

La final, daca ai nelămuriri legate de acest articol îmi poți scrie mai jos în secțiunea de comentarii sau în secțiunea CONTACT. Mai vreau să aflu, tu ce soluție de securitate ai ales să folosești din cele de mai sus sau ce antivirus folosești în prezent, aștept răspunsul tău mai jos!

Nu uita să te abonezi la newsletter pentru alte lucruri interesante!
Thanks for your comment