Promotii online si in magazine


Probabil cea mai plăcută perioadă din an este cea a promoţiilor, iar partea extraordinară este că se întâmplă de 2 ori pe an, la sfârşitul ierni şi la sfârşitul veri. Acum nu este chiar sfârşitul ierni dar promoţiile au început pentru a început şi noul an, asta înseamnă că reducerile mari de 70 - 90% vor fi puţin mai târziu, dar până atunci nu vor strica câteva sfaturi despre ele.

1. Gândeşte-te înainte de a pleca la shopping ce vrei să cumperi sau ce îţi trebuie, e mult mai bine să ai în minte ceea ce cauţi, astfel îţi va fi mai uşor să faci o alegere bună şi să nu îţi cumperi şi alte tâmpenii.

2. Caută în mai multe magazine! Dacă ai făcut primul pas, atunci poţi trece la al doilea. E de preferat să verifici şi alte magazine nu doar unul, probabil jacheta pe care ţi-o doreşti e mai ieftină în altă parte, desigur nu va fi acelas model, dar nu vrei să regreţi când vei vedea o a doua dar nu mai ai bani pentru că deja ai luat-o pe prima.

3. Îţi trebuie sigur acea pereche de jeanşi? De exemplu vrei o pereche nouă de jeanşi, dar eşti sigur/a ca ai nevoie de ei? Gândeşte-te dacă ai cu ce să-i asortezi sau dacă îi vei putea purta şi nu lua niciodată o mărimea mai mare sau mai mică, caloriile adăugate de sărbători încă nu au fost depuse, deci degeaba zici că 31 o să-ţi vină că acum te-ai îngrăşat, mai bine zici "Nu mulţumesc!".

4. Verifică şi online! Majoritatea magazinelor fizice au şi shop-uri online, de multe ori găseşti produsele mai ieftine, mărimea care îţi trebuie ţie sau alte produse exclusive. Deci nu ar strica să instalezi câteva aplicaţii pe mobil sau să adaugi la bookmarks câteva link-uri ale magazinelor pe care le frecventezi.

5. Decizia finală. Ai găsit ce căutai, ai probat si it vine bine, dar nu e rău să ceri şi o părere deci poţi lua pe cineva cu tine sau trimite o poză cuiva. Desigur în cazul meu părerile altora sunt bine venite dar fac tot ce simt eu, le cer pentru că doar vreau să văd care e reacţia. Verifică produsul, să nu fie rupt, deteriorat, să nu îi lipsească ceva, etc. Acum că totul e perfect poţi merge la casă, nu uita să întrebi în cât timp poţi returna produsul şi de ce perioadă de garanţie beneficiază, se mai întâmplă să te răzgândeşti sau să te trezeşti că pantofi tăi cu toc nu mai au toc.

Dacă consideri că am uitat ceva sau ai şi tu un sfat te rog să laşi un comentariu mai jos şi sigur va apărea în următoarea postare.

Nu uita să te abonezi la newsletter pentru alte lucruri interesante!
Thanks for your comment