eMAG si livrarea prin curier


Am comandat de la eMAG prima dată în anul 2010, un stick de 8Gb, iar singurul motiv pentru care am comandat atunci de la ei a fost să văd că ofereau transport GRATUIT prin curier. Între timp lucrurile s-au schimbat dacă până acum o săptămână ofereau transport gratuit prin curier pentru comenzi mai mari de 89 lei, începând cu această săptămână transportul va fi gratuit doar dacă comandă este mai mare de 200 lei.

La fel ca prima dată, când am văzut că transportul nu mai este gratuit, sunt nedumerit şi puţin intrigat, cum de eMAG nu poate să mai ofere transport gratuit la toate comenzile în timp ce alţi o fac. De exemplu PC GARAGE oferă transport GRATUIT pentru toate comenzile plătite online cu cardul încă din anul 2010, nu au schimbat nimic şi nu pot decât să îl felicit, de multe ori găsesc şi preţ mai mai mic la ei, şi da am renunţat la unele comenzi pe care vroiam să le pun la eMAG pentru a le pune la PC GARAGE.

Costul transportului pentru comenzile mai mici de 200 lei este 12 lei, iar dacă comanda conţine un produs în categoria cărţi acesta este de 9.90 lei.
Totuşi dacă aveţi un showroom eMAG în oraş, puteţi alege livrarea comenzi la magazin, iar transportul este gratuit.

La sfârşit vreau să aflu de la voi în secţiunea de comentarii, dacă aveţi produse în coşul eMAG cu o valoare mai mică de 200 lei alegeţi să plasaţi comandă şi să plătiţi cei 12 lei sau vă orientaţi către alt magazin unde transportul e gratuit prin curier?

Nu uita să te abonezi la newsletter pentru alte lucruri interesante!

Thanks for your comment