Reduceri de vara


Cine nu iubeşte sezonul reducerilor de vară, mai ales când e vorba de haine. Poate credeţi că este prea devreme pentru a vorbi despre ele, dar eu cred că este momentul potrivit mai ales când avem coduri de reduceri şi putem face shopping exclusiv.

🛍 Pull&Bear desfăşoară o campanie promoţională în perioada 8 iunie - 11 iunie 2017 doar în aplicaţia de mobil. Folosind codul APPFEVER15 în ultimul pas de comandă veţi beneficia de o reducere de 15% aplicată la toate produsele din coş.
Eu personal fac cumpărături online şi încerc să folosesc şi aplicaţiile pe mobil ale brandurilor preferate. Un lucru care îmi place foarte mult la aceste aplicaţii este că poţi scana produsul în magazin şi îl poţi comanda online mai ales dacă nu găseşti mărimea ta sau culoarea preferată. Un alt avantaj al aplicaţiei este că poţi face shopping oriunde, fie că eşti în parc, pe stradă sau la job, astfel dacă îţi şti mărimile nu mai trebuie să mergi în marile centre comerciale pentru a vedea şi proba haine. Poţi alege ca produsele să fie livrate prin curier direct acasă sau în cel mai apropiat magazin Pull&Bear. Aplicaţia o poţi descărca de mai jos în funcţie de tipul sistemului de operare.🛍 Cei de la Bershka au o aplicaţie nouă pentru Android şi îţi oferă 20% reducere pentru prima comandă plasată în aplicaţie până pe data de 18 iunie 2017. Tot ce trebuie să faci este să descarci aplicaţia sau să o actualizezi, îţi alegi produsele preferate, le adaugi în coş iar înainte de a trimite comanda vei vedea reducerea aplicată întregului coş de cumpărături.

AppStore iOS app Google Play android app

🛍 Dacă vă gândeaţi la H&M aflaţi că aceştia au atât în magazinul online cât şi în aplicaţia de mobil 20% reducere la sandale, în plus dacă vă abonaţi la newsletter şi este prima comandă pe care o plasaţi mai primiţi o reducere de 10%. Transportul poate fi gratuit prin curier dacă valoarea comenzi depăşeşte 170 lei şi folosiţi codul 0457.

Descarcă aplicația H&M pentru mobil de mai jos:
ios_ro           android_roNu uita să te abonezi la newsletter pentru alte lucruri interesante!
Thanks for your comment