Webstock - afla tot ce se ascunde in spatele hashtag-ului


Nu e vorba doar de hashtag, să nu îl facem să se simtă special, zic eu, dar încep să văd din ce în ce mai multa lume pe Instagram, apropo link-ul catre contul meu e aici :)
... si sa revenim de la cele 180 grade atinse, vorbeam de hashtag, cred ca e foarte popular in ultima vreme, iar anul acesta la Webstock probabil va fi folosit la maxim.

Dar Webstock nu e doar despre asta! Ajuns la editia a 10-a, ce numar frumos, va aduce la acelas loc comunitatea online locala pe 29 septembrie. Locul va fi acelas, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel si va fi organizat de Evensys in parteneriat cu Vodafone.
Imi amintesc de parca ar fi fost ieri, prima conferinta Webstock: "Pe 2 octombrie 2015, la JW Marriott Grand Hotel din Bucuresti și-au dat intalnire cei mai faini oameni din social media si online. Conferinta Webstock a inceput de la ora 9, cam 9:30 pentru ca am asteptat toata lumea, evident :)." D Ce cadou am primit din partea celor de la Vodafone, ei bine, am gasit in punguta colorata alb-rosu, o agenda, un pix si un gadget destul de misto numit Clover Lantern (aveti mai jos un video de prezentare). Si anul acesta Webstock este organizat in doua sesiuni si sase micro-conferinte care se vor desfasura in paralel. Cele doua sesiuni vor aduce pe scena eroi din online si offline care prin povestile lor vor oferi audientei o doza de inspiratie. Micro-conferintele sunt un maraton de noutati si de inovatie in online si abordeaza urmatoarele teme: Influencer Marketing, Blogging, Instagram, Best practices, New digital ideas, Visual marketing.

La final de zi va avea loc Gala Webstock Awards, cea mai importanta competitie din online-ul romanesc, in cadrul careia vor fi premiate proiectele din mediul digital care s-au remarcat in ultimul an prin creativitate si originalitate.

La fel ca in fiecare an, Webstock reuneste pe aceeasi scena profesionisti din cele mai diverse domenii, oameni care exceleaza in activitatatile pe care le desfasoara si care au dobandit o vizibilitate crescuta datorita online-ului. Lista completa a speakerilor este disponibila pe www.webstock.ro.

De asemenea, evenimentul va putea fi urmarit online pe www.webstock.ro, incepand cu ora 09:00.

Sunt nerabdator sa ajung la Bucuresti anul acesta, mi-am luat bilete prin RyanAir inca de acum o luna, mi-ar rezervat cazare prin AirBnb si o sa folosesc UBER pana la si de la aeroport.


Thanks for your comment